שפית צעירה ואוטודידקטית מצפון קרוליינה, Hannah Page, אופה לחם טרי בעיצובים מהפנטים, היוצרים חגיגה לעיניים ולבלוטות הטעם.

היא חולקת את יצירותיה בחשבון האינסטגרם Blondie and Rye, שם אפשר לחזות ולרייר מול כיכרות הלחם הביתיות המגולפות או מעוטרות בפירות וירקות. פייג’ עובדת כמעט אך ורק עם מחמצת, שוזרת פרחים לאורכו של באגט ומגלפת בקרומי לחם.
מעל מאה אלף עוקבים בהתרגשות אחר היצירות הנפלטות מתנוא האפייה שלה “מעולם לא התרגשתי כל כך למראה לחם שיפון” כותבת אחת מהם.
האנה עבדה כמורה להיסטוריה בתיכון והחלה לאפות לחם לראשונה לפני שש שנים, כאשר עמית לעבודה נתן לה תנור הולנדי כמתנת חתונה. “ברגע שאפיתי ככר לחם ראשונה משלי והבנתי איך לאפות איתה, לא הסתכלתי יותר אחורה”, היא מספרת. פייג’ החלה לאפות לחם מדי יום ביומו ומצאה עצמה משרבטת רעיונות לעיצוב בישיבות סגל בבית הספר. עם הזמן הפכה את התחביב שלה לקריירה במשרה מלאה. “אני אפילו קמה לבדוק את הבצק באמצע הלילה”, היא מתוודה ומוסיפה “אם יש לך לחם טוב, אז יש לך את כל מה שאדם צריך”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
שרותים ציבוריים בקניון, הפכו לאטרקציה אמנותית מהפנטת
השראה
שרותים ציבוריים בקניון, הפכו לאטרקציה אמנותית מהפנטת
המעצבת שמצליחה בכל פעם להרחיב את גבולות הדימיון ולהגיע לשיא עיצובי חדש, עובדת לרוב
האי היווני שנלחם להיות לא פופולארי
השראה
האי היווני שנלחם להיות לא פופולארי
סביר להניח שהאי Skyros, הגדול מבין איי ספוראדס, לא מוכר לכם, בהיותו יעד חופשה
הארמון של המרקיז: Palazzo dello Spagnolo בנאפולי
השראה
הארמון של המרקיז: Palazzo dello Spagnolo בנאפולי
  הארמון נבנה בשנת 1738, בהזמנת המרקיז של פופאנו, Nicola Moscati על ידי האדריכל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*