ספר התמונות החדש של לואי ויטון, Fashion Eye, מציג את עבודותיו המרתקות של הצלם האמריקאי המנוח Slim Aarons. הצלם, הידוע ביכולתו לתמצת את מהות אורח החיים הדולצ'ה ויטה, יצא למסע לאורך קו החוף האיטלקי הציורי בשנות ה-60 וה-80. מבריכה שטופת שמש במלון פליקאנו ועד לסיפוני היאכטות המפוארות בסרדיניה, עדשתו לכדה את הפאר שהגדיר את העידן הטרנספורמטיבי הזה. סדרת הצילומים הוצגה לראשונה בפסטיבל Les Rencontres de la Photographie בארל, צרפת.

 

הזוהר הנצחי של חופי איטליה, בעשורים משנות ה-60 ועד שנות ה-80, מתעורר לחיים בתמונות של חופים אידיליים, סעודות ים תיכוניות וקוקטיילים נינוחים ליד הבריכה, מפגשי יאכטות עם חשופי גוף בצבע ברונזה, מעוטרים בתכשיטים יוקרתיים. נוסטלגיה לרוח חסרת הדאגות שחלחלה באותם קיצים.
ספר שני בסדרה הוא "Fashion Eye Tahiti" מאת ג'ונתן לנס. כל ספר בסדרת "Fashion Eye" של לואי ויטון משמש כמדריך טיולים מעודן, המציע מבט אינטימי על מקומות גלובליים דרך עדשתו של צלם אופנה. מהדורות קודמות חקרו יעדים בכל רחבי העולם – החל מקולומביה הבריטית ועד באלי – ומספקות הצצה רומנטית אך ריאליסטית לחיים המקומיים. הספרים נמכרים במחיר של 68 דולר וזמינים כעת באנגלית ובצרפתית בחנות המקוונת של לואי ויטון.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
איך היה ניראה האינסטגרם של היטלר ושל אנה פרנק?
מקומות
איך היה ניראה האינסטגרם של היטלר ושל אנה פרנק?
  רווח כותב באינסטגרם שלו: ביום השואה הזה החלטנו לעשות משהו שונה. החלטנו להראות,
הביתן ההולנדי באקספו 25 באוסקה
מקומות
הביתן ההולנדי באקספו 25 באוסקה
  הביתן מעוצב כמבנה עגול, הכולל שמש אנתרופוגנית ("מעשה ידי אדם") במרכזו. עיצוב זה
הביתן הלאומי הצ'כי בתערוכת EXPO 2025 באוסקה
מקומות
הביתן הלאומי הצ'כי בתערוכת EXPO 2025 באוסקה
  EXPO 2025 חוזר לאוסקה לאחר 55 שנים והביתן השקוף של Apropos Architects עם

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.