עיצוב המסעדה יוצר אווירה אותנטית ועיצובית ייחודית, בהשראת מוטיבים וחומרים אופייניים לתרבות היפנית בתרגום עכשווי.

החלל המרכזי בעל מבנה ייחודי, מעוצב באופן המחלק אותו למספר אזורים, בכדי ליצור עניין וחוויה שונים בכל איזור ועניין מתמשך. שבילי ההפרדה והתנועה בחלל המסעדה הוטבעו בבטון, יוצרים נחל של דגי נוי ובעזרת טכניקת ציור בבטון של דגי קוי, בהשלמה של הפרגודים, גופי התאורה השונים וקורות העץ המרחפים, נוצרים שלושה חללי ישיבה ייחודיים: איזור הדלפק אשר הישיבה בו נמוכה ואופיינית לתרבות האכילה ביפן ונמצא במרכז העשייה במסעדה. החלל המרכזי מיועד לישיבה בקבוצות והחלל ההיקפי לאורך הפרגודים, לאירוח שקט ואינטימי. הקיר המרכזי באולם עוצב בהשראת בתי הנייר היפניים, בעזרת זכוכית מוארת על הדפס יוטה וגאומטריות שונות בברזל. בעיצוב החלל נעשה שימוש בעץ אגוז מיוחד, ברזל במסגרות אומן, זכוכית מודפסת, גופי תאורה מעץ, ציור באפוקסי ובטון.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

צילום: שירן כרמל

לכל הכתבות בקטגוריית מדריך
+כתבות מומלצות
בית קפה בצורת פרח, בבנקוק
עיצוב פנים
בית קפה בצורת פרח, בבנקוק
                           
הישגים בבטון אדריכלי: מסעדת “מלכה” בפלורידה / קימל אשכולות אדריכלים
עיצוב פנים
הישגים בבטון אדריכלי: מסעדת “מלכה” בפלורידה / קימל אשכולות אדריכלים
  מסעדת “מלכה” בפאלם ביץ’, פלורידה, היא מחווה למלאכת היד והחדשנות הישראלית. המסעדה נהגתה,
הישגים בבטון אדריכלי: אדריכל אסף לרמן
עיצוב פנים
הישגים בבטון אדריכלי: אדריכל אסף לרמן
לרומאים הקדמונים לא היה בטון מזוין (מחוזק בפלדה, אשר הומצא רק במאה ה-19), אבל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*