סטודיו I'M של המעצבים מרקו סבארה ואירית שניר כהן, מעצב חללים מסחריים, המספרים סיפור דרך עיצוב. הם יוצרים קונספט עיצובי שלם, העונה על דרישות הלקוח בכל פרויקט. בחרנו להאיר בזרקור שלנו שלוש מסעדות שעיצב הסטודיו, הנושאים את טביעת היד המיוחדת שלהם, התורמת ליצירת חווית בילוי שונה ומהנה.

 

אירית שניר כהן, מעצבת פנים

 

מרקו סבארה, מעצב פנים

לאתר סטודיו I’M

 

מסעדת קיוטו נאו, ראשון לציון

התכנון המרחבי של האלמנטים בחלל, בסניף של המסעדה היפנית-אסייתית הוותיקה, כלל התייחסות צורנית לתקרות התלויות מעל הבר המרכזי ומעל בר הכנת הסושי, כמו גם התקרה השקועה בחלל המסעדה המרכזי. כל האלמנטים הללו בעלי צורניות אורגנית, עם פינות מתעגלות בשילוב גאומטריות, תוך שילוב סגנונות בין מסורתי לחדשני.

 

אקוסטיקה – יהודה ייצוא ויבוא: אריחי Ecophon צמר זכוכית בהדפס עץ. הקליקו על התמונה לפרטים

 

רוח עיצוב המסעדה ספוג באלמנטים יפניים, כמו חומריות טבעית בדגש על צבעי החומר, עץ אלון טבעי, אבן בזלת, פלדת קורטן ובטון.
כך נוצר עיצוב המתאים למסעדה-בר, המשלבת טעמים וניחוחות אסייתיים קלאסיים עם דגש על יפניים, עם טוויסט של חדשנות, פיוז’ן ותעוזה, שילוב של קלאסי עם מודרני, מקום שיתאים לבראנץ’ עם קולגות עסקיים, לאירוע משפחתי וגם לדייט רומנטי על הבר.
האתגר המרכזי שעמד בפני המתכננים, הוא שילוב הנראות של המסעדה עם המיקום שבו היא נמצאת, בסמוך למרכז קניות גדול, מיקום שדרש, מצד אחד, לייצר ייחודיות ובידול שימשוך את הקהל ומצד שני להשתלב עם הנראות של שאר העסקים והסביבה הקרובה.
כדי לעמוד באתגר הזה שהציב הבריף העיצובי, החליטו המתכננים לעשות שימוש בחומריות טבעית בדגש על צבעי החומר. עבור התקרות התלויות מעל הבר המרכזי וכן התקרה השקועה בחלל במסעדה המרכזי, יצרו אלמנטים בעלי צורניות אורגנית עם פינות מתעגלות אך גם צורניות גאומטריות, שילוב סגנונות בין יפני מסורתי לבין טוויסטים חדשניים המתאימים לקונספט של המסעדה.
קיוטו נאו משלבת בין התרבויות, הטעמים והצבעים, ישן עם חדש, קלאסי עם מודרני.

יזמים: מאיה לוגסי ,עופר חזות ואביעד רז
תכנון מטבחים DC: ג’קי דבח
תכנון תאורה: אריאל סלע
ניהול פרויקטים: אדיר קלימיאן גיא קורדובה
קבלן: נועם שאול
תקרות אקוסטיות מיוחדות: יהודה ייצוא ויבוא
נגרות מסגרות: ארטיזן רון קליברזי ושניר זינגר
מסגרות: שרפן תעשיות מתכת
אריחי בטון אדריכלי מיוחדים: בריקים ארכבטון, דודי קוכמייסטר
ציור אמנות: קטיה רוז
רהיטים: פנטהאוז רהיטים
ריצופים וחיפויים סניטריה: שרוני קרמיקה
ייצור גופי תאורה : שרון מאור
מעצב גרפי : יותם בצלאל
צילום יואב גורין

 

אקוסטיקה – יהודה ייצוא ויבוא: תקרת Master B בגוון אפרפר מתוך מניפת הצבעים העכשווית של Ecophon. הקליקו על התמונה לפרטים

 

 

אריחי בטון אדריכלי מיוחדים: בריקים ארכבטון. הקליקו על התמונה לפרטים

 

תקרות אקוסטיות: יהודה יצוא ויבוא. לפרטים נוספים – הקליקו על התמונה

 

תקרות אקוסטיות: יהודה יצוא ויבוא. לפרטים נוספים – הקליקו על התמונה

 

 

 

אריחי בטון אדריכלי מיוחדים: בריקים ארכבטון. הקליקו על התמונה לפרטים

 

אריחי בטון אדריכלי מיוחדים: בריקים ארכבטון. הקליקו על התמונה לפרטים

 

אריחי בטון אדריכלי מיוחדים: בריקים ארכבטון. הקליקו על התמונה לפרטים

 


מעבדת קוקטיילים חדשנית: 7 to 1 lab

לסצנת הקולינריה הצטרפה מעבדת קוקטיילים חדשנית, ראשונה מסוגה בישראל, שבה רוקחים תזקיקי אלכוהול עבור הקוקטיילים השונים, בעזרת מכשור מתקדם שמגיע גם מעולם הרפואה, בשילוב של מסעדת שף יפנית עם מנות מוקפדות המתאימות ללוות את הקוקטיילים המעוצבים.

 

אקוסטיקה – יהודה יצוא ויבוא: Ecophon תקרת צמר זכוכית אקוסטית בהדפס בטון. עיצוב אישי עבור סטודיו I’M. לפרטים נוספים – הקליקו על התמונה

 

המעצבים התבקשו ליצור אווירה וחווית בילוי חדשנית, שתשאיר רושם מתמשך על האורחים, להציע סוג של בילוי שובר מוסכמות, לא עוד ישיבה על הבר אלא משהו שלא דומה לשום דבר שהם חוו בעבר. שילוב של קונספט עיצובי שונה – בר מרכזי ללא מקומות ישיבה. הברמן והדיספליי הייחודי שלו הוא הכוכב במרכז החלל, הסועדים צופים בו כשהוא יוצר, רוקח ומוזג את הקוקטיילים המיוחדים.
כל פרט בבר-מעבדה תוכנן ועוצב בקפידה, תוך שמירה על אותנטיות של קירות המבנה הטורקי העתיק בן למעלה ממאה שנה, שבו שוכנת מעבדת הקוקטיילים. את מרכז החלל והבר תופס מתקן מתכתי במראה עתידני, שיוצר על פי הזמנה, שאחראי על ייצור הקוקטיילים. הבר המודולרי מאובזר במגירות הקפאה בטמפרטורה של מינוס עשר מעלות, בהן מאוחסנים בתחילת כל סרוויס גביעים עם קוביות קרח להגשת הקוקטיילים לאורחים. מעל יחידת הבר נמצאת מעין חללית, שהיא למעשה עמדת תצוגה. בעזרת ארבעה מנועים העמדה עולה ויורדת ומספקת לברמנים את חומרי הגלם הדרושים להרכבת כל משקה.
בחלל נפרד מעבר לקיר זכוכית, נמצאת המעבדה של המקום שבה הוגים ומייצרים את חומרי הגלם באמצעות המכשור המיוחד.

תכנון מטבח: DC Design Culinary
מתכנן תאורה: צח כהן
קבלן: נועם שאול
תקרה אקוסטית: יהודה יצוא ויבוא | Judea Export Import
נגרות: אייל רסטלר
ביצוע של דיספליי האלכוהול המיוחד: דדי ישי
קרמיקות: שרוני קרמיקה
בדים: Elite Homewear / עילית
צילום: יואב גורין

 

 

 

 

 

 

 

מסעדת TYO

כבר מבחוץ ניתן לחוש את האווירה היוקרתית של המסעדה-לאונג׳ בר יפנית בנווה צדק בתל אביב. – מהחיפויים הייחודים ועד גופי התאורה המרהיבים, כל אלה לצד ריהוט אלגנטי המשתלב עם שפע ועושר של חומרים. התוצאה המתקבלת היא חוויה קולינרית, אסתטית, יוקרתית ויוצאת דופן.

 

 

גודל – 350 מ״ר
ניהול הפרויקט: YB Projects
מנהל פרויקט אחראי: נתן ורשבסקי, יובל בלנקשטיין
מתכנן מטבחים: DC Design Culinary
מתכנן תאורה: צח כהן
שיווק קריאייטיב: ססיליה סיוון, פביאן בראל
מעצב גרפי: אופיר מרקוס
קבלן: נועם שאול
תקרות: יהודה יצוא יבוא | Judea Export Import
נגרות ומסגרות: רמי זבולון
סטיילינג: עדי שגיא
ספק תאורה: Exclusive Lighting
טפטים: Elite Homewear / עילית
קרמיקות ואבן: שרוני קרמיקה
פרקט: בריק ועץ
ספק קיר ירוק: Vertical Field Israel ורטיקל פילד
צילום: יואב גורין

 

אקוסטיקה – יהודה יצוא יבוא: תקרת U31 | GRADHERMETIC מערכת למלות אלומיניום. לפרטים נוספים – הקליקו על התמונה

 

 

 

 

 

 

תקרות אקוסטיות: יהודה יצוא יבוא. הקליקו על התמונה לפרטים נוספים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית פתוח לסביבה ולנוף, בשרון / אדריכל יואל יושפה
עיצוב פנים ישראלי
בית פתוח לסביבה ולנוף, בשרון / אדריכל יואל יושפה
  ביתם החדש של זוג בשנות ה-60 לחייו, הוא מענף הנדל”ן והבניה והיא ציירת-פסלת
בית הפריסקופ עשוי ממראות הניתנות להזזה
עיצוב פנים ישראלי
בית הפריסקופ עשוי ממראות הניתנות להזזה
  בית הפריסקופ אמור להיות בנוי כולו מתחת לפני הקרקע וכולל פטיו מרכזי גדול
לא לפרסום: בית לא אופנתי, של מעצב לא ידוע
עיצוב פנים ישראלי
לא לפרסום: בית לא אופנתי, של מעצב לא ידוע
  כך זה התחיל:                    

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*