הבית הכי צבעוני בטקסס, נמצא במערב אוסטין. הוא שייך כצפוי, לדמות צבעונית לא פחות, Sheila Youngblood שבבעלותה גם מלון צבעוני Rancho Pillow. שני המקומות הם ארץ פלאות של רהיטים משומשים, אביזרים יוצאי דופן והרבה מאד צבע.
קשה להגדיר סגנון, אצל האישיות האקסצנטרית הזו, הכל אקלקטי למדי, עם מזכרות שההיא אספה לאורך מסעותיה, בעיקר אמנות עממית של אמריקה הלטינית.
המלון שלה, Rancho Pillow, הוא תערובת של חווה כפרית עם אסמים מהמאה ה-18, שלטי ניאון וינטג’, אמנות עממית בהשפעת פרידה קאלו ומרפסות מעוטרות בעתיקות. זהו מתחם בן 20 דונם השוכן ליד עיירת האמנות הזעירה ביותר Round Top בטקסס.
בליבה של החווה שוכן אסם הולנדי בן שלוש קומות, שנבנה במקור בצפון מדינת ניו יורק, פורק והועבר לכאן.
שילה מבלה את חייה בשיטוט בין שווקי אמנות עממית, שווקי שמורות אינדיאנים ושווקי פשפשים. לפני שהיא פתחה את ראנצ’ו לכולם, זה היה המתחם הפרטי של משפחתה, שתמך באמנים ומוזיקאים שהוזמנו להישאר, ליצור ואפילו להקליט באולפן ההקלטות שבאתר. כעת היא המציאה מחדש את רנצ’ו ופתחה אותו לציבור.