מתחם קנקון החדש באשדוד, עוצב על ידי האדריכל מיקלה סימאונה, הנו מתחם קונספט ייחודי (500 מ"ר), שנותן אינטרפרטציה חדשה לממכר פרות ים ובשרים.

 

חברת קנקון מתמחה בשיווק מוצרי בשר, דגים ופרות ים ולה סניף ראשון ומרכזי במודיעין, באחרונה השיקה החברה את המתחם החדש ורחב הידיים באשדוד, שהינו מעדניית בוטיק מפוארת ומעוצבת הכוללת מטבח פעיל פתוח לקהל הרחב ובר פעיל עם משטח שיש מפוסל, הכולל 25 מקומות ישיבה. בלילה הוא הופך לבר מקצועי לכל דבר.

 

 

 

המעדנייה מעוצבת כחלל תעשייתי, בעלת תקרה גבוהה המתנשאת לגובה של 10 מטר. כך שהמבקרים במקום מקבלים תחושה של חלל מאוד מרווח וגדול משמעותית, עם ניחוח איטלקי, כיאה לתרבות של האדריכל סימאונה.
במרכז המקום ממוקם מקרר איטלקי מיוחד ללובסטרים, בקוטר 2.40 מטר. לא ניתן להתעלם מהגרפיקה שנעשתה בשיתוף חברת מיתוג וכוללת גם את השקיות, אריזות והמוצרים הנלווים של קנקון.
מעל המעדנייה ממוקם קיר “כוח”, המתוכנן כמרפסת עתיקה בשילוב בריקים וברזל. התקרה של המעדנייה מתוכננת בסגנון רומאי עתיק, עם מנורה תלויה חשופה. התאורה שמככבת במעדניה עצמה מחמיאה והותאמה למזון שבמקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
האם סנדלים יכולים להיחשב כאומנות? Birkenstock אומרת שכן, אבל בית המשפט אומר שלא
עיצוב פנים
האם סנדלים יכולים להיחשב כאומנות? Birkenstock אומרת שכן, אבל בית המשפט אומר שלא
  בירקנשטוק, שמרכזה ב-Linz am Rhein, גרמניה, מתפארת במסורת של ייצור נעליים עוד מאז
אמהות ההמצאה: 9 המצאות שאולי לא ידעת שהומצאו על ידי נשים
עיצוב פנים
אמהות ההמצאה: 9 המצאות שאולי לא ידעת שהומצאו על ידי נשים
  1. שקיות נייר – Paper Bags מעדיפים שקיות נייר על שקיות ניילון? תודו
אמן הפך את ביתו למוזיאון באוויר הפתוח
עיצוב פנים
אמן הפך את ביתו למוזיאון באוויר הפתוח
  האמנות העממית שלו מעטרת את הבית, הדשא, האסם, הסככה, הגדר, המכונית, תיבת הדואר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*