איזור הרחוב במסעדה מהווה התרחבות של הרחוב האמיתי, מגיב אליו ומכניס אותו עד לתוך המסעדה, מעוצב בדרך כלל בצורה יותר מחוספסת ובחומרים פשוטים וחשופים. פרויקט זוכה באות העיצוב הישראלי 2016
ווק רפובליק היא רשת מסעדות אוכל אסייאתי מהיר. כל המנות המוגשות במקום מוקפצות בווק ומוגשות באריזת קרטון חד פעמית, לקחת הביתה או לשבת לאכול במקום. מוקד עיצוב המקום, נמצא בדוכן האוכל, אשר ממוקם ברחוב שמגיב ומשתנה בהתאם לסביבתו. הדוכן מקבל את פני הבאים למקום ומכיל את איזור הקפצת האוכל והכנת המנות. הוא מעוצב בשפה ובחומרים מוקפדים ונקיים. מתוך הדוכן יוצאת לשון אשר מהווה המשך לדלפק הכנת המנות ובה מזמינים ומקבלים את המנות המוכנות. (בתמונות מוצגים סניף בן יהודה 177 וסניף רביעיית פלורנטין).
תכנון: אודו אדריכלים – אורנה שתיל, דורון מינין
אדריכלית אחראית: הדס ממן
יזמים: רונן ואלון מלינגר
צילום: ליאור אביטן