מעצבת הפשטידות והטארטים Karin Pfeiff-Boschek מעניקה להם בעיקר אלגנטיות, עם מוטיבים פרחוניים עדינים, סידור גאומטרי מדויק של פרי פרוס, או מארג משובץ וקלוע.
היא גדלה במשפחה של אופים, באזור הכפרי בגרמניה, אבל עסקה תחילה בעיצוב טקסטיל ולבסוף החליטה לשלב את כשרון העיצוב שלה, עם אהבת האפייה שרכשה מהבית.
לאחרונה שיצא גם ספר עם עיצוביה – Elegant Pie, שהוא גם שמו של בבלוג שלה.
קראו גם:
האדריכלות של הפשטידה
לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות