מעצבת הפשטידות והטארטים Karin Pfeiff-Boschek מעניקה להם בעיקר אלגנטיות, עם מוטיבים פרחוניים עדינים, סידור גאומטרי מדויק של פרי פרוס, או מארג משובץ וקלוע.

 

היא גדלה במשפחה של אופים, באזור הכפרי בגרמניה, אבל עסקה תחילה בעיצוב טקסטיל ולבסוף החליטה לשלב את כשרון העיצוב שלה, עם אהבת האפייה שרכשה מהבית.
לאחרונה שיצא גם ספר עם עיצוביה – Elegant Pie, שהוא גם שמו של בבלוג שלה.

קראו גם:
האדריכלות של הפשטידה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
בית הארחה כפרי בצרפת, ניבנה באסם בן 120 שנה
השראה
בית הארחה כפרי בצרפת, ניבנה באסם בן 120 שנה
                           
המנדלות הפרחוניות של אמנית הטבע, משרות רוגע
השראה
המנדלות הפרחוניות של אמנית הטבע, משרות רוגע
  קליין למעשה יוצרת את עיגולי הפרחים שלה למצב טקסי של מדיטציה, מסדרת עלי
סריגים שהלובשים אותם נעלמים בנוף
השראה
סריגים שהלובשים אותם נעלמים בנוף
  פורד צלם מקצועי ותיק, שצילם קמפיינים עבור אינספור מותגים בכל רחבי העולם. “חיפשתי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*