באולם התצוגה החדש של רהיטי קאזה, סטודיו ברנוביץ - גולדברג (סיגל ברנוביץ ואירנה גולדברג) שזרו מבנים גיאומטריים מורכבים, בהשראת השימוש הנועז של Luis Barragán בצבע ו-Teatro Olimpico של Andrea Palladio. זו מערכת של מחיצות בצבעים משתנים, המשמשת כתפאורה לרהיטים שבאולם וגם כיצירת אמנות בעצמה.

רצף המחיצות האנכי מתפרש בנפח של כל שטח הפנים הענק בן 1,000 מ"ר. עם זאת, החלל שבין לבין הוא המגדיר אזורים – נישות תיאטרליות, עם נקודות מבט שונות ונוף המתפתח כל הזמן. אולם התצוגה הוא במה והצבע הוא השחקן הראשי – כחול, אדום, צהוב וכתום, מוסיפים בין היתר מתח ודרמה לסצנה ומפיחים חיים במרחב הפיסולי.
זו סטייה מרעננת מן השקט והמינימליזם שאנחנו רואים הרבה בעיצוב ואדריכלות כיום, הצבעים השובבים האלה יוצרים חוויה ויזואלית שאיננה דקורטיבית אלא פונקציונלית, המנחה את המבקרים במסלול שלהם דרך חללי הפנים. אשליה ויזואלית נוצרת באמצעות שילובי צבעים מנוגדים שנפגשים בפתחים הפיסוליים שלהם.

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
ג'ונגל של צבעים ומרקמים, בבית של מעצבת בלוס אנג'לס
עיצוב פנים
ג'ונגל של צבעים ומרקמים, בבית של מעצבת בלוס אנג'לס
  בלקני היא אמנית, מעצבת, סופרת והחזון שמאחורי מותג הלייף סטייל Jungalow. עיצוביה התוססים,
בית אקזוטי בשכונה היסטורית במרידה, מקסיקו
עיצוב פנים
בית אקזוטי בשכונה היסטורית במרידה, מקסיקו
  המבנה המקורי נבנה במאה ה-16, כבנייה פשוטה של ​​קירות אבן ותקרות בגובה 6
כאשר כיסו וקישטו את כל הבתים והחפצים בצדפים
עיצוב פנים
כאשר כיסו וקישטו את כל הבתים והחפצים בצדפים
  כאשר François Botherel פרש לגמלאות, הוא התמסר לתחביב חדש: הוא החל לאסוף באובססיביות

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.