מסעדה ובר חדשים BAR ITALIA נפתחו בימים אלה, מתחת למלון ווסט לגון, פולג נתניה, בעיצוב ירון טל.

 

"העיצוב נע בין שני עולמות – המהודק הקלאסי והמחוספס והפאנקי", מתאר את המקום המעצב ירון טל "זהו סיפור אלגנטי, מתוקתק ובערב הוא מחוספס, חצוף, שרמנטי ורומנטי. יצרנו מספר חוויות ישיבה מעוצבות ונוחות במרחב המסעדה, במרכזה ניצב בר משקאות היקפי ומעליו ניצבת עמדת פציולו מוגבהת מעל כולם (בהשראת עמדת DJ), עם תנור מחופה ברזל חלוד כנקודת פוקוס מרכזית".

עיצוב: ירון טל. מעצבת אחראית: עדי גפני
ניהול פרויקט: יובל בלנקשטיין, נתן ורשבסקי
קבלן מבצע: איתן לרום
תכנון מטבחים: ג'קי דבח (קינג ג'קסון)
מיתוג: אלון דרעי, studio roof
סטיילינג: עדי שגיא עמר
תכנון תאורה: אריאל סלע
נגרות ומסגרות: נגריית "נקסט דור"
חומרי גמר: דור וצורי
בריקים: בריקים
סאונד: כהנא
שילוט: אורניאון
ריהוט: פנטהאוז רהיטים, יונייטד סיטס
צילום אדריכלי: יואב גורין
צילום אווירה: אנטולי מיכאלו
אדריכל המבנה: רני זיס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הלובאים מעניקים את הרושם הראשוני בפרויקט
עיצוב פנים
הלובאים מעניקים את הרושם הראשוני בפרויקט
  לחזיתות המגדלים החדשים המשמשים כ"חלון הראווה" של כל פרויקט, באמצעות מעטפת ארכיטקטונית מונומנטלית,
בית נבנה סביב עץ בגובה 10 מטרים במטבח, באיטליה
עיצוב פנים
בית נבנה סביב עץ בגובה 10 מטרים במטבח, באיטליה
  "האדריכל האיטלקי בן המאה ה-20, קרלו סקארפה, אמר פעם, 'בין עץ לבית, בחר
הפנטהאוז שמחזיר את האר-דקו לאופנה
עיצוב פנים
הפנטהאוז שמחזיר את האר-דקו לאופנה
פנטהאוז זה אינו רק מקום מגורים, אלא ביטוי לאינדיבידואליות של אלו המתגוררים בו. מעצבת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.