קבוצת פילנתרופים יהודים, מימנה הקמת מרחב לקהילה היהודית במיאמי, שבמרכזו מסעדת "מלכה" הכשרה, של השף אייל שני. המסעדה עוצבה על טהרת העיצוב הישראלי, על ידי קימל אשכולות אדריכלים.
החלל בן כ-450 מ”ר, בפאלם ביץ’, פלורידה, עוצב על ידי האדריכלית מור גלפנד, שותפה במשרד קימל אשכולות וכתושבת חדשה בניו-יורק, ייסדה שם את הסניף האמריקאי של המשרד הישראלי.
לקבוצה היהודית, קבוצת סטארט-אפ ניישן סנטרל, משרדים ומרכז קולינרי “אסיף” לתרבות האוכל בישראל, בבניין ברחוב לילנבלום בתל אביב, אף הם עוצבו על ידי קימל אשכולות.
הריהוט וחומרי הבנייה, לרבות אריחי משרבייה מבטון שייצרה במיוחד עבור הפרויקט חברת אקרשטיין, הגיעו במכולות למיאמי מישראל, במהלך המלחמה.
זהו הסניף השני של המסעדה בארה”ב, אשר את הסניף הראשון שלה, פתח שני באפר ווסט סייד בניו יורק. הוא חבר לחלל במיאמי באמצע תהליך העיצוב שלו.
לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות