הצלם האוסטרלי Alexander Khimushin עובד כעת על פרויקט הכולל אוסף של דיוקנאות אנושיים בשם “The World In Faces“. זהו פרויקט צילום מרתק החוגג את היופי והגיוון של קבוצות אתניות שונות המתגוררות בפינות נידחות של העולם. הוא בילה תשע שנים במסע תרמילאי עם מצלמתו, ב-84 מדינות ובשישה חודשים האחרונים הוא עבר 25,000 ק"מ בסיביר ותיעד את ילידיה. 

חימושין ביקר במקומות נידחים ברחבי סיביר: מחופי אגם lake Baikal ועד לחופי הים ביפן, מהערבות האינסופיות של מונגוליה למקום הקר ביותר עלי אדמות – Yakutia.
שטחה של סיביר עצום, כמעט כפול מגודלה של אוסטרליה וגדול ב-30% מארצות הברית, קנדה או אירופה כולה. סיביר היא העולם של הלא נודע, קפואה מקור, מאוכלסת בדלילות ורבים מאיתנו לא יודעים מאום על אנשים שחיים שם. חלק מהעמים האתניים החיים שם, מנהלים שגרת יום כך כבר שנים רבות ואילו מיעוטים אחרים נמצאים על סף היעלמות ומונים כמה מאות אנשים בלבד.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית תרבות
+כתבות מומלצות
הסיפור האמיתי: Martha Gellhorn, האישה היחידה שנחתה בחוף נורמנדי ביום ה-D-Day
תרבות
הסיפור האמיתי: Martha Gellhorn, האישה היחידה שנחתה בחוף נורמנדי ביום ה-D-Day
  אחת העיתונאיות שזעמו על האיסור, הייתה מרתה אליס גלהורן Martha Ellis Gellhorn, כתבת
אקטיביזם פמיניסטי, כסף וסקנדלים, אצל המועמדת הראשונה לנשיאות
תרבות
אקטיביזם פמיניסטי, כסף וסקנדלים, אצל המועמדת הראשונה לנשיאות
  ילדותה של Victoria Woodhull (1838-1927 Victoria Claflin) הייתה סוערת: היא לא השלימה לימודים
אמהות ההמצאה: 9 המצאות שאולי לא ידעת שהומצאו על ידי נשים
תרבות
אמהות ההמצאה: 9 המצאות שאולי לא ידעת שהומצאו על ידי נשים
  1. שקיות נייר – Paper Bags מעדיפים שקיות נייר על שקיות ניילון? תודו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*