הקונדיטורית הטורקייה Tuba Geckil עוסקת באפייה כ-20 שנה, היא מחזיקה מאפיה משלה וגם אקדמיה לאפייה בשם “עוגת ורדים אדומים”, ממלאת תפקיד של ראשת התאחדות השפים הטורקים ונשיאת איגוד הגסטרונומיה למאפי בוטיק – אבל היא מצליחה בעיקר בזכות זה שהיא אופה עוגות שאף אחד לא רוצה לאכול. לא בגלל שהן לא טעימות, אלא בגלל שהן יפות מדי מכדי לכלות אותן ולהרוס את האמנות שלה.
היא נמנית בין אמני העוגות המובילים בעולם. הווירטואוזיות שלה באפית עוגות בדמותם המדויקת של ידוענים וכל מה שדמיונה הפורה חושק בו. יש לה למעלה מ-230,000 מעריצים בדף האינסטגרם שלה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
עובד מוזיאון פוטר לאחר שתלה אמנות משלו במוזיאון
אמנות
עובד מוזיאון פוטר לאחר שתלה אמנות משלו במוזיאון
  הטכנאי בן ה-51, עבד במוזיאון Pinacotek der Moderne במינכן וצייר מחוץ לשעות העבודה.
את עוגות החתונה היקרות בעולם, אופה אלוף רוסיה באיגרוף
אמנות
את עוגות החתונה היקרות בעולם, אופה אלוף רוסיה באיגרוף
  הוא היה אלוף הארץ באגרוף במולדתו רוסיה, אבל הוא מפורסם כיום בעיקר בזכות
יפות שבא לאכול אותן: עוגות מפוסלות
אמנות
יפות שבא לאכול אותן: עוגות מפוסלות
                           

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*