הצלם האמנותי האוסטרלי George Byrne, החי בלוס אנג'לס, מציג תערוכת יחיד בשם Synthetica, המשלבת אלמנטים של דז'ה וו, ריאליזם קסום ואמריקנה ב-Show Gallery בלוס אנג'לס.

 

הצילומים נותנים כבוד למקורות הצילום האנלוגי, תוך שהם מבקשים לערער על תפיסת המציאות הקונבנציונלית, במיוחד בתקופה העדה לנוכחות ההולכת וגוברת של טכנולוגיה ואינטליגנציה מלאכותית. בעידן שכל צילום מרשים מעורר מיד את החשד שהוא נוצר באמצעות AI, בירן מתחיל בצילומים שעשה במצלמת Pentax 67 שלו וחיבר לקולאז’. התמונות המתקבלות הן בעלות בהירות חיה של יצירות אמנות מודרניות, ההופכות נופים ומרחבים יומיומיים להפשטות ציוריות, מציגות מראות מוכרים מנסיעות בדרכים ברחבי ארה”ב, עם איכות חלומית.
ביירן מציג את המלאכותי שזור בטבע, את האורבניות של לוס אנג’לס, שזורה בטבע ובנופים מנסיעותיו בכבישי המדינה – עמק המוות, הפארק הלאומי ילוסטון ועד הרובע הקובני של מיאמי – נופי חלומות מבוזרים ללא מיקום מובחן.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
אמן יצר פלישה של אלפי פנדות מנייר, לערים בעולם
אמנות
אמן יצר פלישה של אלפי פנדות מנייר, לערים בעולם
                       
האומנות שיוצרות הציפורים בטבע
אמנות
האומנות שיוצרות הציפורים בטבע
  הסיפור מאחורי תמונת הציפור הויראלית באירלנד צלם הספורט עטור הפרסים James Crombie, סיקר
שגעון חדש בהונג קונג: תפזר אלפי פסלי פנדה ברחבי העיר
אמנות
שגעון חדש בהונג קונג: תפזר אלפי פסלי פנדה ברחבי העיר
  אלפי דובי פנדה יוצגו בעיר, במסגרת התערוכה הגדולה ביותר על דובי פנדה. הם

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*