פרויקט ייחודי של האמן Miklós Kiss ( Kissmiklos), מגדיר מחדש את המפגש בין אמנות, עיצוב ותפקוד. מתחם Pop&Roll הוא Gesamtkunstwerk - היינו, מתחם רב תחומי, המשלב גלריה לאמנות, חנות עיצוב ושרותים ציבוריים, לחוויה סוחפת. המבקרים מוזמנים להנות מאמנות, באחד המקומות הכי לא צפויים, שירותים ציבוריים.

הפרויקט השאפתני הזה מממחיש את החזון של Kiss, להפוך את האמנות לנגישה ובלתי נפרדת מחיי היומיום. כמעט 100 יצירות אמנות ו-20 שירותים ייחודיים, הופכים צורך גשמי, לסביבה מרתקת. אסלות השרותים האמנותיות, למשל, הן מיזוג נועז של שימושיות וביטוי אמנותי.
חללי השירותים, כל אחד מהם עם נושא ייחודי, שואבים השראה מספא במזרח אירופה, משחקי וידאו מפוקסלים משנות ה-80 וה-90, ומאמוג’י של קקי מזהב, אחד מהאמוגרמות האופייניות של Kiss.
האמן מציע חלל תצוגה גלרייני, שמתרחק מהגלריה העכשווית של “הקופסה הלבנה”. חנות האמנות, בעיצוב האלגנטי והשובב שלה, מטשטשת את הגבול בין פונקציה, עיצוב ואמנות. צעצוע של קוף ענק, שעליו המילה “ENJOY”, הפך לכורסאות וגם לאתר סלפי. הקירות מכוסים ב”לייקים”, פרשנות של הכתובות על קירות השרותים, בנוסח המדיה החברתית.
החלל הזה רוקד על הגבול בין עיצוב, פונקציה ואמנות, הופך את האנדרדוג המרחבי האולטימטיבי, למסע אסתטי יוצא דופן, שפורץ את המחיצה בין חיי היומיום לחוויה אמנותית.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
בית הנופש באיביזה, של הצלם הבינלאומי נדב קנדר
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית הנופש באיביזה, של הצלם הבינלאומי נדב קנדר
  נדב ואשתו ביקרו באיביזה בקביעות במהלך שנים, אבל רק לאחרונה בנו בה בית
האדריכלים יצרו פסל שגרים בו
עיצוב, אופנה ומיתוג
האדריכלים יצרו פסל שגרים בו
  הם אומרים “הבית יוצא מהנוף, מילולית ופיגורטיבית, ומספק מרחבי מגורים זורמים אינסופיים, הקשורים
הושקה מניפת הצבעים החדשה של קליל
עיצוב, אופנה ומיתוג
הושקה מניפת הצבעים החדשה של קליל
“הגוונים לבתים האלו הגיעו מתוך הבנה שמתחיל להיות בארץ דבר כזה שנקרא ‘עיצוב ישראלי'”,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.