ששני אמנים ואמנית המוכיחים שלא רק פיצי הוא מתוק, אלא גם גדולים יכולים להיות מתוקים.

פיטר אנטון Peter Anton הוא אמן אמריקאי עכשווי, הידוע בפסלים ההיפר-ריאליסטיים שלו של ממתקים, מאפים ושאר ירקות. הפסלים הגדולים שלו, שהוא יוצר כבר למעלה מ-25 שנה, הוצגו בגלריות לאמנות ובמוזיאונים ברחבי העולם וזכו לביקוש על ידי אספנים כמו קית’ ריצ’רדס (רולינג סטונס) וביל קלינטון.
כל פסל אורך שישה עד שמונה שבועות להשלמתו והוא משתמש ביצירה בעץ, חימר, שרף, אקריליק, טיח ומתכת.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

פסל הקרמיקה Jae Yong Kim, נולד ב-1973 בדרום קוריאה וחי כיום בארצות הברית. הוא מייצר פסלי קרמיקה של סופגניות (Donuts), בתגובה לתאוות הבצע והגרגרנות שלהן היה עד כשעבד בעולם הפיננסי של ניו יורק. הפסלים מעוררי התיאבון שלו, מצופים בשכבות מרובות של זיגוג ולעיתים מעוטרים בקריסטלים, נצנצים, דפוסים וצבע, כפי שניתן לראות בסדרה Donut Rush (2005). העבודה מ-2019 Donut Ever Forget Me, עשויה מ-100 סופגניות מפוסלות בעבודת יד המסודרים בשורות, כל פסל במיצב מעוטר בנתזים ונקודות כמו אלה של ג’קסון פולוק ויאיו קוסמה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אנה בארלו Anna Barlow היא קרמיקאית ילידת בריסטול, החיה ועובדת בלונדון ועבודותיה הוצגו בגלריות ברחבי העולם. היא מתמקדת ביצירת הררי קרמיקה מתוטקה – מקרמיקה “גלידה היא פינוק רגעי ועם זאת בלתי נשכח, שיכול לעורר זיכרונות של תחושות וטעמים, כמו גם לעורר פנטזיות”.

 

 

 

 

 

 

 

Anna Barlow

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
מעצב הפסטות מונצואלה
אמנות
מעצב הפסטות מונצואלה
יצירותיו הצבעוניות של השף מונצואלה, מפגישות בין קולינריה, יותר נכון פסטה ואומנות. הפסטות מושכות
15 אמני רחוב מרתקים שהם במקרה נשים
אמנות
15 אמני רחוב מרתקים שהם במקרה נשים
חלק ניכר מאמניות הרחוב מבטאות רעונות פמיניסטים. כך למשל Lady Pink או טטיאנה פזלליזאדה.
אצולת הפצפצים של הרנסאנס
אמנות
אצולת הפצפצים של הרנסאנס
                           

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*