בתחרות הבינלאומית לעיצוב מסעדות וברים Restaurant & Bar Design Award, המתקיימת בלונדון, הגיעו 5 מועמדים ישראליים לשלב הגמר.
המועמדים הם: הבר Concierge שעיצבו תמיר בן ציון אדריכלים, מסעדת בינדלה שעיצבו סטודיו סיגל ברנוביץ’ וגלי אמית בשיתוף פיצו קדם אדריכלים, הבר Tasting Room ומסעדת Truck Deluxe של סטודיו OPA והבר ז’ז’ו של משרד דן טרויים.
התחרות המתקיימת זו השנה השביעית, מוקדשת לעיצוב חללי מזון ומשקאות – מספינות לנמלי תעופה, ממוזיאונים לדוכני המבורגר, בין מסעדות מפורסמות בעלות כוכבי מישלן ועד לברים חינניים לצעירים. עבודות מכ-70 מדינות מוגשות לתחרות, רובן מאנגליה, אולי מאחר והתחרות ממוקמת בלונדון. טכס הענקת הפרסים לזוכים בתחרות השנה, יתקיים בלונדון ב -1 באוקטובר 2015.
בין השופטים של התחרות לאורך שנותיה, נימנו זאהה חדיד, קנגו קומה, טום דיקסון, גורדון ראמזי, אלברטו אלסי, קארים ראשיד וגם שופט אחד מישראל, גיורא אוריין מו”ל מגזין DOMUS בישראל (*).
בשנה שעברה זכתה בתחרות מסעדת טופולופומפו, שעיצבו אלון ברנוביץ’ ואירנה קרוננברג.
(*) גילוי נאות: גיורא אוריין הוא גם בעל אתר זה