במאה ה-19, הקצבים בבריטניה היו עסוקים מתמיד, כשהאורבניזציה במדינתם הואצה ובריטניה הפכה בשנת 1851, למדינה הראשונה בעולם בה התגוררו יותר אנשים בערים מאשר בשאר המדינה.

הוויקטוריאנים אכלו הרבה בשר ואף חלק מבעל החיים לא התבזבז ואפילו זנבה לא היה נשאר.
אכילת בשר הייתה סימן של יוקרה ועושר, המעמדות העליונים אכלו שלוש סעודות ביום, שכל אחת מהן התבססה על בשר. העצמות שימשו להוספת טעם למרקים. יש אפילו סיפורים על דם שנמכר לשתייה, כביכול כמרפא לשחפת.
התקופה הוויקטוריאנית בכלל התאפיינה בגישה 'אכול, שתה והיה שמח', כאשר המרכיב העיקרי בציווי 'אכול' התבסס על צריכת בשר. כשחגגו, על שולחנות האוכל נערמו חזירים וארנבים שלמים ועופות וציפורים שלמות.
כך, בימים שלפני הפריג'ידר, הביקור אצל הקצב נעשה מדי יום, בגלל חוסר היכולת לשמור בשר בקרור. נהגו אז להשתמש במלח בכדי לשמור על נתכי בשר טריים לאורך זמן רב יותר.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הזוהר והתהילה של האמנית הנעלמת מריסול
השראה
הזוהר והתהילה של האמנית הנעלמת מריסול
    מריסול, שנולדה כ-María Sol Escobar בפריז, למשפחה עשירה מונצואלה, כונתה על ידי
20 הנשים האדריכליות המשפיעות ביותר, ששינו את פני התעשייה
השראה
20 הנשים האדריכליות המשפיעות ביותר, ששינו את פני התעשייה
  Zaha Hadid (1950 – 2016) ילידת בבגדד, עיראק, בשנת 1950, סיימה את לימודיה
יריד העיצוב Salone del Mobile: ספריית אור מסתובבת סביב פסל
השראה
יריד העיצוב Salone del Mobile: ספריית אור מסתובבת סביב פסל
  המיצב אינטראקטיבי, עם סיפורים מוקלטים שמשמעים בכל יום בשבוע העיצוב במילאנו בשעה 20:00,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.