האמן מדלהי Asim Waqif, בונה במרחבים ציבוריים, מבנים מונומנטליים עם חוויית תנועה, הממזגים עקרונות של ארכיטקטורה ופיסול, באמצעות חומרים טבעיים כמו קני במבוק, בד וחבלים.

 

מנהרות מזמינות את המבקרים להכנס אליהן, לתור במבוך הפנימי ולחוות את היצירה, כאשר ברקע מגוון אפקטים של אודיו.
את היצירה "वेणु [Venu]" האמן בנה מחוץ למרכז סאות'בנק בלונדון, מצמיד את מבנה הבמבוק למבנה הבטון הברוטליסטי, כשאר בתוכו המבקרים יכלו לנגן בכלי נגינה מבמבוק, במטרה לעודד יצירתיות קולקטיבית וספונטנית.

 

 

 

 

"אני מעדיף לא לבנות יצירות קבועות ברשות הרבים. בסופו של דבר, הן נוטות להפוך לחלק מהאפרוריות של העירוניות. אני חושב שמחוות זמניות יוצרות דיאלוג משפיע יותר", הוא אומר "עבורי, חפץ האמנות עצמו, לאחר שנעשה, אינו כה יקר ומעולם לא היה. לעתים קרובות עשיתי שימוש חוזר בפסלים ישנים שלי, כדי ליצור עבודות חדשות. שימוש חוזר הוא היבט חשוב מאוד בפרקטיקה שלי, בין אם זה האשפה שלי או האשפה שהכלכלה או החברה מכניסים לעולם".

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
דמויות בלתי ניראות מציגות קולקציה של אופנה בלונדון
השראה
דמויות בלתי ניראות מציגות קולקציה של אופנה בלונדון
  הפרויקט משלב אלומיניום, חוטי פלדה ואטבים, הנושאים דמויות בלתי נראות לבושות בקולקציית סתיו/חורף
פסלים מנירוסטה של מים מושפרצים
השראה
פסלים מנירוסטה של מים מושפרצים
  הפסלים בגדלים שונים, חלקם מונחים על הדום בגלריה, מותקנים בפארק ציבורי או תלויים
פסלי ענק של טביעת אצבע, כסמל לאחדות אנושית, בהודו
השראה
פסלי ענק של טביעת אצבע, כסמל לאחדות אנושית, בהודו
  האמנים מוסיפים "טביעת אצבע היא סמן אישי עמוק של זהות, חתימה ייחודית שמבדילה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.